I denne video er jeg en lille tur i Nordskoven i Silkeborg sammen med Jeppe Bob, Mads Taul, Morten Qvortrup og med et lille visit fra Jonas Lindberg på sin xc raket. Jeg tog GoPro’et på og prøvede at fange en normal cykeltur som vi plejer. Vi kørte lidt af ruten med Devils Drop, “dh” nedkørslen, Madam Blå, Den Røde sløjfe. Vi tog også ud og gappede cykelstien og kørte lidt på Spanden og et lille fedt rut spor som der er nogle der har lavet ved siden af.
Jeg synes personligt ikke at Nordskoven er det fedeste sted at køre, primært fordi at jeg synes der er alt for meget grus derude som lidt ødelægger det, fordi at jeg faktisk synes de har lagt nogle super fine linjer derude. Sporet kunne klar sig med et langt mindre lag grus så der ikke var så meget kan kunne skøjte rundt på. Når det er sagt så er det et fint spor nogle gange at tage en tur ud og hygge sig på.
Spor som Spanden ligger i et lille slags “freeride” område. Så vidt jeg har forstået, ikke hæng mig op på det, så må man i grunden køre hvor man vil i dette område så tosset man vil, dog må sporene ikke blive for dybe eller have for meget slittage. Dette give mulighed for nogle folk der kan trække nogle nye linjer, som i kan se så kører vi et lille rupspor til sidste i video’en der er blevet trukket af nogle xc gutter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *